Metsätilan arvomääritys

Metsätilan tila-arvio kertoo metsäsi arvon


Metsätilan tila-arvio on dokumentti, joka kertoo sinulle metsäsi arvon. Laadimme ajantasaisen metsätilan tila-arvion metsätilasi arvosta myyntiä , perunkirjoitusta, omistusjärjestelyitä ja lainan vakuutta varten. Tila-arvion voi laatia helposti ja edullisesti avoimen metsävaratiedon perusteella, mutta luotettavan arvion tekeminen vaatii aina maastokäynnin.

Tilan arvoon vaikuttavat tilan sijainti, puuston määrä ja laatu, taimikot, maapohjien viljavuus ja saavutettavuus sekä tilalla oleva tiestö. Tila-arviossa huomioidaan kiinteistöllä olevat rakennukset. Myös virkistysarvot, kuten riistamaat ja vesistöt otetaan huomioon. Tilan käypäarvo määritetään yleensä summa-arvo -menetelmällä. Tila-arvion laadintaan käytämme Tapio Oy:n metsävaratietosovellus Forest KIT:tiä .

Kajaanin Metsäpalvelussa laadimme tila-arvion lähes 30 vuoden kokemuksella. Käytössämme on  ajantasaisimmat metsävaratietoaineistot ja parhaimmat työkalut, kuten markkinoiden parhaat latvuston pintamallit joiden tulkinnassa olemme edelläkävijöitä.

Voimme tilauksestanne toteuttaa myös tuottoarvolaskelman IPTIM-laskentaohjelmistolla.

Mikäli olet ostamassa metsätilaa, autamme mielellämme myyntikohteen arvon määrityksessä. Metsäsijoituksen kannattavuus ratkaistaan tilan ostovaiheessa. Oletpa siis myymässä tai ostamassa metsötilaa, käänny puoleemme, jotta onnistut tekemään kannattavat metsätilakaupat!

OTA YHTEYTTÄ!

Pekka Manninen p. 044 3141434
pekka.manninen@kajaaninmetsa.fi

Petri Manninen p. 040 017 9112
petri.manninen@kajaaninmetsa.fi

Error: Contact form not found.